Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggersnederland.nl


  Waarzeggers uit Nederland geven direct advies
Paswoord vergeten?
     
  Waarzeggers uit Nederland geven direct advies  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop Ram door waarzeggers Daghoroscoop Stier door waarzeggers Daghoroscoop Tweelingen door waarzeggers Daghoroscoop Kreeft door waarzeggers Daghoroscoop Leeuw door waarzeggers Daghoroscoop Maagd door waarzeggers
Daghoroscoop Weegschaal door waarzeggers Daghoroscoop Schorpioen door waarzeggers Daghoroscoop Boogschutter door waarzeggers Daghoroscoop Steenbok door waarzeggers Daghoroscoop Waterman door waarzeggers Daghoroscoop Vissen door waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Consultatie met waarzegger Donna

Home


Waarzegger Donna - Medium Waarzeggersnederland.nl
 

Bel of e-mail met waarzegger Donna

 
Paragnost - Donna Paragnost     0909 05 41     (90 cpm)
Medium - Donna Medium    0903 416 42   (150 cpm)
Astroloog - Donna Astroloog   Pincode waarzegger Donna  Pincode: 2045


Mijn naam is Donna. Bij mij kunt u terecht met alles wat u dwars zit. Ik ben Paragnost, Astroloog, Medium en werk ook met Lenormandkaarten, Tarotkaarten. Specialisme in liefde, relatievragen en financien. Met mijn gave geef ik u graag inzicht om de weg terug te vinden naar levensgeluk.Met liefde help ik u graag en u kunt mij alle vragen stellen niks is mij te gek. Daarbij mag u mij ook een foto sturen. Ik bied u een luisterend oor en kom snel tot de kern. Gedetailleerde antwoorden. Veel liefs, Donna


Spreektalen:   Nederlands   Frans   Spaans   Engels

 
 
gratis account Plaats verzoek Stuur foto Stuur e-mail
 


 
Agenda waarzegger Donna
 

Persoonlijke agenda waarzegger Donna op waarzeggersnederland.nl

 

Jan 2022

ZaterdagZondagMaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Een dag aangeduid met een = dag dat waarzegger Donna heeft aangegeven beschikbaar te zijn op waarzeggersnederland.nl.
 
     

  Ervaringen over waarzegger Donna Plaats zelf een ervaringErvaringen van waarzegger Donna
  Donna
  Donna, ik schrijf deze recensie om 4 uur in de ochtend omdat ik zo verrast ben dat hij mij net contacteerde dat hij mij mist. Ik had de hoop niet meer erin maar nu verandert het heel de situatie. Oooh Donna, ik kan het amper geloven, ik hoop je weer te kunnen spreken maar je bent snel in gesprek. Ik ben hartstikke blij dat dit al uitgekomen is.Dikke zoen, Elisa randstad.
Getuigenis van Elisa voor waarzegger Donna     Ervaring van Elisa op 23 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van waarzegger Donna
  Donna
  Beste Donna, je voorspellingen van afgelopen maand zijn een deels uitgekomen op liefdesvlak, hij heeft ontdekt dat het kind niet van hem is. Ik kon het moeilijk geloven dat hij het zal ontdekken en weg zal gaan van haar, ondertussen zoals jij voorspelde heeft hij haar verlaten en hebben wij 1 ontmoeting al gehad. Ik hoop jou snel te spreken voor het vervolg. Sterren te kort. Patricia van Hemelrijk.
Getuigenis van Patricia voor waarzegger Donna     Ervaring van Patricia op 21 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van waarzegger Donna
  Donna
  Hey Donna, ik had je zojuist vanochtend gesproken maar het stopte opeens, sorry daarvoor. Bedankt voor je tijd en readings. Je voorspellingen komen zoals altijd uit.

Liefs Shilpa.
Getuigenis van Shilpa voor waarzegger Donna     Ervaring van Shilpa op 20 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van waarzegger Donna
  Donna
  Lieve Donna, ongelooflijk wat jij voorspelde is van a tot z uitgekomen in details . Ik ben enorm verrast want mijn geloof was weg , je zei mij dat ik voor zes weken niets ging horen maar vanaf de zevende week zal ik hem horen en zien . Jeetje, het is zo uitgekomen . Ik sta versteld . Ik hoop je snel nog eens te kunnen bereiken . Ik wil het vervolg . Dank je Donna , dankje . Rima
Getuigenis van Rima voor waarzegger Donna     Ervaring van Rima op 20 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van waarzegger Donna
  Donna
  Bedankt Donna voor je Reading.Ik ben zo blij dat ik jou eindelijk gesproken heb, ik viel uit mijn bed toen je zei dat het bericht klaar stond van hem en zelfs durfde zeggen een van de dagen, die nacht om 3 uur kreeg ik het bericht binnen. Ik kon mijn ogen niet geloven, ik wou dat ik jou maanden geleden had gesproken. Ik wil je zo graag nog eens spreken maar je bent moeilijk te pakken. Dikke kus Nathalie regenboog mocht je herinneren.
Getuigenis van Nathalie 37 voor waarzegger Donna     Ervaring van Nathalie 37 op 11 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van waarzegger Donna
  Donna
  Dag Donna, bedankt om niet rond de pot te draaien en mij bevestigd hebt dat hij niet voor mij zal kiezen, hij heeft zijn keuze gemaakt en komt niet meer terug. Ik bel je nog wel eens als ik jou te pakken krijg voor de toekomst. Elsa .
Getuigenis van Elsa (Essen) voor waarzegger Donna     Ervaring van Elsa (Essen) op 10 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van waarzegger Donna
  Donna
  Donna,

Ik wil je al een tijdje een berichtje achterlaten, maar vind de woorden niet die voldoende omschrijven wat jij kan. Ik ken je al een hele tijd, steeds zijn je voorspellingen uitgekomen,
en nu de laatste voorspellingen volgen elkaar op in sneltempo. Ik had mijn geloof wat verloren, maar je bleef ook nu volhouden en moet je ondertussen weer gelijk geven. Sorry dat ik afgelopen week twijfelde. Alles is exact verlopen zoals je zei. Het contact met de man van mijn hart is er weer.

Voelsprieten van goud, een coach met een hart van goud, altijd eerlijk en correct. In een jaar waarin ik dacht alles kwijt te zijn geraakt, was jij mijn reddende engel. Bedankt voor wie je bent. Bedankt dat je je uitzonderlijke talenten wil delen met ons.
De beste wensen voor 2022.

Veel liefs x.
Getuigenis van .... voor waarzegger Donna     Ervaring van .... op 3 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van waarzegger Donna
  Donna
  Lieve Donna , voorspelling van twee maanden geleden zijn vandaag uitgekomen. de breuk is er gekomen zoals je voorspelde . Helaas maar heel dankbaar dat jij mij hebt voorbereidt . Je was de enige die de breuk zag liggen . Bedankt Donna voor jouw eerlijke voorspellingen . Niels.
Getuigenis van Bieke voor waarzegger Donna     Ervaring van Bieke op 22 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van waarzegger Donna
  Donna
  Beste Donna.Bedankt voor je snelle reactie op mijn emailconsult. Ik ben blij verrast met de voorspellingen, en ondanks elkaar telefonisch nog niet gesproken te hebben, voelt het supergoed aan. Ik hoop je gauw te mogen spreken. Alvast fijne feestdagen.Xxx Mascha.
Getuigenis van J voor waarzegger Donna     Ervaring van J op 21 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van waarzegger Donna
  Donna
  Beste Donna, je hebt een speciale gave. Wat jij mij vertelde zonder iets te vragen, viel ik echter van mijn stoel. Je zag dingen die nog nooit iemand wist. Je gaf mij vier weken tijd voor de voorspellingen uit kwamen, op de derde week kwamen jouw voorspellingen uit Donna. Wat ben ik erg blij. Donna, ik wens jou alvast een vrolijk kerstfeest. Dikke kus Mia van nestel.
Getuigenis van Mia van nestel voor waarzegger Donna     Ervaring van Mia van nestel op 20 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van waarzegger Donna
  Donna
  Lieve Donna,

Je bent echt ongelooflijk sterk in wat je doet. Er is weer een voorspelling uitgekomen van je, exact zoals je zei. Op verschillende vlakken zijn je voorspellingen al uitgekomen.
Ditmaal belde ik je met een vraag i.v.m. onteigeningen hier in de buurt. Ik had schrik voor ons huis. Jij was de enige die zei dat ik er snel positief en geruststellend nieuws over zou krijgen, en ja inderdaad. het gaat allemaal anders lopen dan aanvankelijk gecommuniceerd werd. Super blij.

Dit leek me een onmogelijke zaak en toch doorzag je helemaal hoe het zou lopen. Dank je wel dat je steeds je unieke gaves wilt delen met ons.

Ik hoop dat iedereen de kans krijgt om je eens te spreken. Wat jij kan is niet met woorden uit te drukken.

Dank je wel voor alles.
Liefs e.
Getuigenis van E. voor waarzegger Donna     Ervaring van E. op 9 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van waarzegger Donna
  Donna
  Thanks lieverd voor je email. Ik weet dat ik eigenlijk had moeten wachten met contact opnemen. Maar had even een 'zwak' momentje na 5 weken geen contact. Ik ga het vertrouwen houden en het nu vanuit hem laten komen. Dankje voor je mooie email weer en positieve woorden. Kan ik weer even mee verder. Fijn weekend en veel liefs S.
Getuigenis van S. voor waarzegger Donna     Ervaring van S. op 5 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van waarzegger Donna
  Donna
  Lieve Donna, zes weken geleden voor het eerst gesproken, ik krijg je moeilijk te pakken omdat je zo snel in gesprek bent maar toch super blij toen ik jou te pakken kreeg. Ik had jou heel graag willen zeggen dat al jouw voorspellingen uitgekomen zijn. Hij heeft gekozen en zoals je zei voor mij. Ik ben hartstikke blij. Je bent een topper, de beste. Sterren te kort. Dikke kus van Lydia VB.
Getuigenis van Lydia VB voor waarzegger Donna     Ervaring van Lydia VB op 21 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van waarzegger Donna
  Donna
  Dag Donna, je was de enige die geen relatie meer zag komen en dat mijn vriend voor zijn nieuwe vriendin zal gaan. Ik wil je zeggen dat hij gisteren een definitieve punt gezet heeft achter ons relatie en inderdaad voor zijn nieuwe vriendin gekozen. Bedankt voor je eerlijkheid . Bieke ( Essen).
Getuigenis van Bieke voor waarzegger Donna     Ervaring van Bieke op 16 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van waarzegger Donna
  Donna
  een toppertje.

groetjes,

stefanie.
Getuigenis van stefanie voor waarzegger Donna     Ervaring van stefanie op 15 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van waarzegger Donna
  Donna
  Lieve Donna, ik ben verdomd verbaast met uw voorspellingen die dus toch uitgekomen zijn over de liefde . Ik kan het nog steeds niet geloven omdat het hopeloos eruit zag. Donna je bent mega sterk . Ik ben benieuwd voor het vervolg . Mathilde (de rosse ) .
Getuigenis van Mathilde voor waarzegger Donna     Ervaring van Mathilde op 8 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van waarzegger Donna
  Donna
  Woow Donna, uw voorspelling is uitgekomen. Vanavond komt hij langs ik wil het vervolg horen Donna. Hij heeft haar verlaten en voor mij gekozen zei hij gisteren. Bedankt Donna.
Getuigenis van Lina voor waarzegger Donna     Ervaring van Lina op 13 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van waarzegger Donna
  Donna
  4 jaar geleden uit het oog verloren, laatste mail van Donna toen, 7 aug 2017, waarin ze het einde van mijn vooral geldzorgen voorspelde. 2 jaar later werden mijn zorgen weggeblazen door een lootje. Wat zij voorspelt komt uit, alleen tijd kan niemand goed weten. Altijd de beste geweest. Blij dat je terug bent. Chriske.
Getuigenis van Chris voor waarzegger Donna     Ervaring van Chris op 6 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van waarzegger Donna
  Donna
  Lieve Donna,

Jij was degene die een kado zag liggen voor mij, dat naar me toekwam, vanuit een eerdere relatie. Je had gelijk. En ik had ook behoefte aan dat er eens iets uitkwam. En dat is bij jou gebeurd. Dat geeft vertrouwen, en is heel fijn.
Ook bedankt voor je antwoorden op mijn emailconsult. Je bent zo duidelijk. Is een fijne steun.

Dus dankjewel.
Liefs, Karin.
Getuigenis van Karin voor waarzegger Donna     Ervaring van Karin op 30 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van waarzegger Donna
  Donna
  Lieve Donna , ik heb hier geen woorden voor vier weken geleden contact met je gehad, ik zag mijn relatie echt niet meer goed komen, je gaf mij duidelijk aan dat er de eerste weken niets zou gebeuren maar op de vierde week contact ziet liggen en een ontmoeting, lieve Donna ik sta met mijn mond vol tanden het is uitgekomen. Ik had dit niet meer verwacht. Meer dan 5 sterren waard. Bedankt bedankt bedankt .
Getuigenis van Octavia voor waarzegger Donna     Ervaring van Octavia op 23 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van waarzegger Donna
  Donna
  Donna, een derde voorspelling die is uitgekomen. Liefde is uitgekomen zoals voorspelt, tweede het geheim is opgebiecht, net zoals jij had voorspelt. Derde is uitgekomen de ontmoeting. Ik hoop dat jij een goede vakantie hebt gehad en jou weer snel te pakken kan krijgen.
Getuigenis van Linda B voor waarzegger Donna     Ervaring van Linda B op 15 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van waarzegger Donna
  Donna
  Donna, mega sterk. Drie weken geleden gesproken, contact met ex is uitgekomen en zelfs afspraak met ex en we zijn terug samen. Net zoals voorspelt. Echt mega sterk. Bedankt.
Getuigenis van Anneke voor waarzegger Donna     Ervaring van Anneke op 9 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van waarzegger Donna
  Donna
  Hey lieverd, ik mail al een tijdje met jou en het geeft me kracht in deze moeilijke periode.Je had weer gelijk. Dylan wil nog is afspreken. Ik heb wel zelf geapt soooorrryy haha.bDus als je mijn mailtje beantwoord weet je dat ik zelf appte al, hebben wel nog geen dag afgesproken.Dat laat ik aan hem over nu hahaha.Dikke kus.S.
Getuigenis van SV voor waarzegger Donna     Ervaring van SV op 21 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van waarzegger Donna
  Donna
  Donna, ik ben verwondert hoe jij de dingen zag liggen, ik mocht van jou niets vertellen, je zat er bonk op. Vorig jaar gesproken en toen herinner ik mij de woorden dat jij zei binnen het jaar gaat hij geen contact opnemen maar in augustus het jaar erop zie ik contact van hem liggen met heel veel spijt. We zijn nu augustus en gisteren hebben wij elkaar ontmoet na een jaar en inderdaad met veel spijt. Ik ben benieuwd naar het vervolg, hopelijk krijg ik jou weer snel te pakken aan de lijn. Wat sterk. Je bent de topper hier.
Getuigenis van Lydia V.B voor waarzegger Donna     Ervaring van Lydia V.B op 21 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van waarzegger Donna
  Donna
  ONGELOOFELIJK Donna.

Na je een hele tijd niet meer gehoord te hebben, kreeg ik afgelopen zondag de kans om je opnieuw te bellen. Onbeschrijflijk hoe sterk je bent in je gaven en je inzichten. Ik mocht niets zeggen en je begon onmiddellijk te vertellen wat er speelde en wat je erbij voelde. Alsof je stiekem een zendertje in oa. mijn hoofd had geplaatst de afgelopen maanden. Ik ben enorm onder de indruk. Ik weet uit het verleden dat je als coach heel sterk bent, je lijkt alleen nog maar sterker geworden te zijn. Als kers op de taart is een van je voorspellingen maandag ook al uitgekomen, tegen mijn verwachtingen in.

Ik ben je enorm dankbaar voor alles.

Veel liefs,
E.
Getuigenis van E. voor waarzegger Donna     Ervaring van E. op 20 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van waarzegger Donna
  Donna
  Lieve Donna, hartelijk dank voor je uitgebreide mail. Jij ziet enorm goed wat er speelt en helpt mij vertrouwen te houden. Liefs.
Getuigenis van P voor waarzegger Donna     Ervaring van P op 15 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van waarzegger Donna
  Donna
  Super medium. Sterk, draait niet rond de pot, zegt hoe het is en klinkt hard maar komt met de waarheid naar boven. Liefde helemaal uitgekomen. Meer dan 5 sterren waard. Hopelijk krijg ik jou weer snel te pakken. Elsa (bos Limburg).
Getuigenis van Elsa voor waarzegger Donna     Ervaring van Elsa op 12 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van waarzegger Donna
  Donna
  Vorig week Donna gesproken, de liefde heb jij helemaal verteld hoe de situatie is, ik stond perplex zonder 1 woord uitleg te hebben gegeven. 2 dingen zijn uitgekomen in 1 week, het contact en de datum wanneer wij elkaar gaan zien heeft hij mij meegedeeld. Erg sterk. Hoedje af voor deze sterke medium.
Getuigenis van Martine voor waarzegger Donna     Ervaring van Martine op 10 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van waarzegger Donna
  Donna
  Donna,ik was aan het hopen dat jij jou toch vergist had en het toch nog zag goedkomen, maar je zat er bonk op.je zag de breuk definitief liggen tussen ons, gisteren heeft hij er punt achter gezet. Je voorspelde een definitieve breuk tussen ons en die is dus uitgekomen. Bedankt Donna om mij hierop te voorbereiden en jou eerlijkheid om geen hoop meer te hebben om de relatie nog te redden. Ik ben benieuwd naar mijn toekomst zodra ik jou weer te pakken kan krijgen. Groetjes Patricia B.
Getuigenis van Patricia B. voor waarzegger Donna     Ervaring van Patricia B. op 8 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van waarzegger Donna
  Donna
  Lieve Donna, ontzettend bedankt voor je mail. Ik waardeer het enorm hoe eerlijk en duidelijk je bent. En dat je de situatie zo begrijpt helpt enorm. Het is gewoon een moeilijke situatie en voor mij echt een battle between mind, heart and soul. Ondanks dat ik echt voel dat we een zielsconnectie hebben, wat jij eerder ook al zag, weet ik dat hij mij nu niet kan bieden wat ik wil in het leven. Aan de ene kant erg verdrietig voor mij, maar zoals jij zei. ook voor hem. Ik ga de focus op mezelf leggen en ik zie wel wat voor moois er op mijn pad komt. Liefs, S.
Getuigenis van S. voor waarzegger Donna     Ervaring van S. op 3 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van waarzegger Donna
  Donna
  Lieve Donna, twee geleden gesproken voor het eerst, je zei de situatie hoe het was zonder enig vraag te stellen, zes dagen later komt er stuk uit die jij voorspelde. Ongelooflijk sterk. Ik hoop jou snel te spreken morgen na jou verlof. Dikke kus Bieke van der Velde.
Getuigenis van Bieke voor waarzegger Donna     Ervaring van Bieke op 3 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van waarzegger Donna
  Donna
  Lieve Donna, twee weken geleden gesproken voor het eerst. Je vertelde precies de situatie hoe het is zonder enige vraag te stellen. Zes dagen later komt er stuk uit die jij voorspelde. Ongelooflijk sterk. Ik hoop jou snel weer te spreken. Dikke kus Bieke.
Getuigenis van Bieke voor waarzegger Donna     Ervaring van Bieke op 2 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van waarzegger Donna
  Donna
  Dankjewel Donna. In korte tijd meerdere antwoorden mogen ontvangen via email. Ook zo uitgebreid. En duidelijk.
Kan me voorstellen dat je soms denkt, weer die vragen.
Maar je helpt me zo geduldig en lief.
Mijn dank is groot.
Liefs, Karin.
Getuigenis van Karin voor waarzegger Donna     Ervaring van Karin op 2 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van waarzegger Donna
  Donna
  Lieve Donna, bedankt voor jou eerlijke woorden, ik herinner mij jouw zin laat hem los, hij heeft een ander. In die woorden heeft hij het mij ook bevestigd dat hij een ander heeft. Bedankt Donna voor jou oprechtheid, nu kan ik het afsluiten en jou andere voorspellingen laten uitkomen. Heel veel liefs Linda V van het bos.
Getuigenis van Linda V voor waarzegger Donna     Ervaring van Linda V op 27 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van waarzegger Donna
  Donna
  Dankjewel lieve Donna, voor je zeer duidelijke en uitgebreide antwoorden op het emailconsult.

Ben je echt dankbaar hiervoor.

Karin XX.
Getuigenis van Karin voor waarzegger Donna     Ervaring van Karin op 26 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van waarzegger Donna
  Donna
  Geen woorden voor, enkele dagen geleden gesproken en er is een stuk uitgekomen van de liefde, exact hoe jij het beschreef Donna. Ik sta perplex. Meer dan 5 sterren waard. Rigma.
Getuigenis van Rigma voor waarzegger Donna     Ervaring van Rigma op 22 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van waarzegger Donna
  Donna
  Vanochtend email consult van je gehad. Op een of andere manier raakte het mij enorm. Je bevestigde enkele gevoelens die ik had en dat is waarom het me raakt. Sommige dingen met S had ik misschien anders gehoopt. Je zegt niet wat ik moet doen maar als ik tussen de regels lees weet ik wat jij bedoelt.

Dankje Donna voor het mooie consult.
Getuigenis van D voor waarzegger Donna     Ervaring van D op 20 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van waarzegger Donna
  Donna
  Wauw Donna, jij bent een straffe medium. Eerste keer gebeld en je zat er bonk op, ik verschoot hoe jij de dingen zag liggen zonder enig woord uitleg. Dit heb ik nog nooit meegemaakt.
Getuigenis van Amira voor waarzegger Donna     Ervaring van Amira op 18 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van waarzegger Donna
  Donna
  Hi lieve Donna, ik was heel blij om jouw mail te lezen. En ook erg gelukkig om te lezen dat zijn gevoelens oprecht zijn en dat wij uiteindelijk in een relatie komen. Ik voel echt een bijzondere connectie met hem. Maar dat hij nu even off the radar is en in een lastige situatie zit maakt het lastig. Ik laat het jou weten als er over max 3 weekjes contact is. Ik hoop het, want ik mis hem. Ik stuur je nog even een mail, omdat ik nog wat vragen heb. Fijn weekend en liefs S.
Getuigenis van S. voor waarzegger Donna     Ervaring van S. op 17 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van waarzegger Donna
  Donna
  Lieve Donna, ik was echt van mijn stoel geblazen, ik weet niet wat zeggen er zijn geen woorden voor. Hoe jij personen zonder foto kan aanvoelen, ik moest alleen de naam zeggen. Je kon de dingen echt beschrijven over personen die ik ken en nog heel veel informatie dat ik zelf niet wist van een persoon die heel dicht bij mij staat. Dit heb ik zelden meegemaakt van een medium waar ik een gesprek mee gehad heb die zo goed kon aanvoelen. Straffe madam en zeker meer dan 5 sterren waard. Liefs.
Getuigenis van Nadinewhauw voor waarzegger Donna     Ervaring van Nadinewhauw op 16 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  

 

       
  Copyright © 2008 - 2022
Waarzeggersnederland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden