Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggersnederland.nl


  Waarzeggers uit Nederland geven direct advies
Paswoord vergeten?
     
  Waarzeggers uit Nederland geven direct advies  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Nona-Yo
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggersnederland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nona-Yo
  Ervaring met waarzegger Nona-Yo
  Topper op de lijn. En ze is ook lief en vriendelijk, fijn om met je te praten. Tot gauw.




Ervaring van Wendy met waarzegger Nona-Yo   Ervaring van Wendy met waarzegger Nona-Yo   Ervaring van Wendy geplaatst op 7 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nona-Yo
  Ervaring met waarzegger Nona-Yo
  Ik heb een zeer leuke en fijn gesprek gehad met Nona-Yo. je voorspelde me dat het gaat goed komen tussen mezelf en mijn vriend. ik wacht vol spanning de uit komst af, je bent zeker meer dan 5 sterren waard en zoals ik beloof bel ik je volgende weekt terug op hoe het contact verlopen is. Je bent super in wat je doet en eerlijk.

Groetjes.




Ervaring van Leyla met waarzegger Nona-Yo   Ervaring van Leyla met waarzegger Nona-Yo   Ervaring van Leyla geplaatst op 3 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nona-Yo
  Ervaring met waarzegger Nona-Yo
  Hoi Nono jo helaas tekort sorry.
wat je tot nu toe vertelde klopt.
Ik houd je op de hoogte.
Dankje wel voor de moeite

liefs Daphne xx.




Ervaring van Daphne met waarzegger Nona-Yo   Ervaring van Daphne met waarzegger Nona-Yo   Ervaring van Daphne geplaatst op 28 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nona-Yo
  Ervaring met waarzegger Nona-Yo
  Beste Nona, ik wil je laten weten dat jouw voorspelling is uitgekomen. X.




Ervaring van Des met waarzegger Nona-Yo   Ervaring van Des met waarzegger Nona-Yo   Ervaring van Des geplaatst op 18 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nona-Yo
  Ervaring met waarzegger Nona-Yo
  Al meerdere keren met deze top vrouw gesproken. Tot nu toe wat ze gezegd heeft, alles is uitgekomen. Ze is eerlijk, oprecht en straight to the point. Ook fijn als persoon en kan echt alles tegen haar zeggen. Kortom ze is zeker de moeite waard voor een consult.

Heel veel liefs en een warme groet,
Suzanne.




Ervaring van Suzanne met waarzegger Nona-Yo   Ervaring van Suzanne met waarzegger Nona-Yo   Ervaring van Suzanne geplaatst op 12 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nona-Yo
  Ervaring met waarzegger Nona-Yo
  Nona Yo, nogmaals bedankt voor de reading. Je bent een lieve vrouw en je had het echt raak met alles wat je vertelde. Je bent 5 sterren waard.

Je bent een aanwinst op deze lijn.

Dank.




Ervaring van Nel met waarzegger Nona-Yo   Ervaring van Nel met waarzegger Nona-Yo   Ervaring van Nel geplaatst op 29 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nona-Yo
  Ervaring met waarzegger Nona-Yo
  Lieve, eerlijke vrouw die wat ze voelt onderbouwt met de kaarten. Vertelt rustig, met aangename stem en interageert op een correcte manier. Heb al velen op de lijn gecontacteerd maar Nona-Yo voelt onmiskenbaar oprecht en begaan aan. Daarom ook dat ik gewoon de behoefte voel om dit even te laten weten, wat ik anders eigenlijk nooit doe. Haar begaanheid voel je van haar afstralen. Ik ben er dan ook van overtuigd dat zij dit met volle overtuiging doet. Ik kan alleen maar hopen dat zij op deze lijn aanwezig blijft want mij zal ze zeker nog terug horen. Daarom van mijnentwege een hele oprechte dankjewel. W.




Ervaring van W. met waarzegger Nona-Yo   Ervaring van W. met waarzegger Nona-Yo   Ervaring van W. geplaatst op 20 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nona-Yo
  Ervaring met waarzegger Nona-Yo
  Lieve nona-yo

We hebben gisteren laat nog een heel fijn gesprek gehad. Ik vind jou heel erg goed en oprecht. Ik vind het fijn dat ik even alles van me af heb kunnen praten. Bedankt voor alles wat je hebt gezien ik heb er heel veel vertrouwen in.

Bedankt.
Meisje van de bulldog.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Nona-Yo   Ervaring van Anoniem met waarzegger Nona-Yo   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nona-Yo
  Ervaring met waarzegger Nona-Yo
  Ik heb je gesproken ivm vermist huisdier. je had gelijk. de dag dat ik je belde kwam hij terug, je zei ook vandaag is hij terug en klopte ook. Hierbij de beloofde recensie. Dankjewel.




Ervaring van Stella met waarzegger Nona-Yo   Ervaring van Stella met waarzegger Nona-Yo   Ervaring van Stella geplaatst op 5 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nona-Yo
  Ervaring met waarzegger Nona-Yo
  Zonder informatie wist Nona-Yo mij van alles te vertellen en het klopte helemaal, was er sprakeloos van. Een lieve en integere vrouw zeker de moeite waard om te bellen.




Ervaring van I met waarzegger Nona-Yo   Ervaring van I met waarzegger Nona-Yo   Ervaring van I geplaatst op 23 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nona-Yo
  Ervaring met waarzegger Nona-Yo
  Beste Nona-Yo, ik vind je echt heel erg goed. Je voelt dingen goed aan, en kunt het goed uitleggen. En dat ook nog eens snel. Mijn complimenten. Bel je zeker een keer terug. Voor mij ben je absoluut een aanrader.

Dankjewel. Groetjes, Karin x.




Ervaring van Karin met waarzegger Nona-Yo   Ervaring van Karin met waarzegger Nona-Yo   Ervaring van Karin geplaatst op 14 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nona-Yo
  Ervaring met waarzegger Nona-Yo
  Dankjewel. Hele goede reading.

Liefs v.




Ervaring van V met waarzegger Nona-Yo   Ervaring van V met waarzegger Nona-Yo   Ervaring van V geplaatst op 28 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nona-Yo
  Ervaring met waarzegger Nona-Yo
  Nona-Yo dank je wel voor je spontaniteit.
Je kunt heel goed invoelen en het klopt helemaal wat je me verteld.
Wauw wauw wauw zo'n gevoel heb ik bij je.
Zonder zelf iets te zeggen wist je heel goed waarover het ging daarvoor een dikke pluim.
Zeker tevreden Leeuwtje.




Ervaring van Leeuwtje met waarzegger Nona-Yo   Ervaring van Leeuwtje met waarzegger Nona-Yo   Ervaring van Leeuwtje geplaatst op 24 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nona-Yo
  Ervaring met waarzegger Nona-Yo
  Hoi Nona-yo

Ik heb jou net gesproken en was je zei klopte helemaal. Ik ben wel blij met het vooruitzicht dat er terug een beter contact komt.
Nona-yo is een heel fijne vrouw met een rustige en zachte stem. Ik bel jou zeker nog. Grtjs.




Ervaring van rita met waarzegger Nona-Yo   Ervaring van rita met waarzegger Nona-Yo   Ervaring van rita geplaatst op 3 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nona-Yo
  Ervaring met waarzegger Nona-Yo
  Ik heb haar juist gebeld, ze is geweldig goed in het aanvoelen van een persoon, ik moest bijna niets zeggen. Wat zij allemaal verteld klopt volledig in lijn huidige toestand. Dus bij deze wil ik jullie aanraden om haar eens te bellen, ze is de moeite waard. Groetjes Nadine.




Ervaring van Nadine met waarzegger Nona-Yo   Ervaring van Nadine met waarzegger Nona-Yo   Ervaring van Nadine geplaatst op 1 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nona-Yo
  Ervaring met waarzegger Nona-Yo
  Wat een prettige reading heb ik van haar gehad. Wist alles wat er speelde te benoemen en gaf een duidelijk beeld van de situatie. Ik ga je zeker weer eens bellen. Bedankt.




Ervaring van Ikke met waarzegger Nona-Yo   Ervaring van Ikke met waarzegger Nona-Yo   Ervaring van Ikke geplaatst op 21 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggersnederland.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggersnederland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggersnederland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggersnederland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden