Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggersnederland.nl


  Waarzeggers uit Nederland geven direct advies
Paswoord vergeten?
     
  Waarzeggers uit Nederland geven direct advies  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Online ervaringen over Online online waarzeggers
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggersnederland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Salina
  Ervaring met waarzegger Salina
  Lieve Salina
Telkens als ik met iets zit bel ik jou op je luistert keer op keer naar mijn relaas. je help mij er rustig aan te kijken dank je voor je inzichten en wijsheid. Je doet het vaak kort en krachtig. Je leert me mijn grenzen te bewaken en op te komen voor mezelf. Op tijd een voorspelling die ook uit komt.

Groetjes.




Ervaring van T met waarzegger Salina   Ervaring van T met waarzegger Salina   Ervaring van T geplaatst op 23 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sophia
  Ervaring met waarzegger Sophia
  Hoi Sophia
Ik heb je nu net gesproken bedankt voor de informatie je bent een super goed medium bel jou volgende keer weer bedankt.




Ervaring van Patricia met waarzegger Sophia   Ervaring van Patricia met waarzegger Sophia   Ervaring van Patricia geplaatst op 23 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Donna, ik schrijf deze recensie om 4 uur in de ochtend omdat ik zo verrast ben dat hij mij net contacteerde dat hij mij mist. Ik had de hoop niet meer erin maar nu verandert het heel de situatie. Oooh Donna, ik kan het amper geloven, ik hoop je weer te kunnen spreken maar je bent snel in gesprek. Ik ben hartstikke blij dat dit al uitgekomen is.Dikke zoen, Elisa randstad.




Ervaring van Elisa met waarzegger Donna   Ervaring van Elisa met waarzegger Donna   Ervaring van Elisa geplaatst op 23 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tineke
  Ervaring met waarzegger Tineke
  Hoi Tineke.
Dankjewel voor de accurate voorspelling en de broodnodige hulp in mijn verward brein af en toe.
Tot later.




Ervaring van M met waarzegger Tineke   Ervaring van M met waarzegger Tineke   Ervaring van M geplaatst op 23 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Dinah
  Ervaring met waarzegger Dinah
  lieve Dinah, helaas tekort sorry .
ik bel nog wel een keer.
Dankje wel xxx
liefs Daphne.




Ervaring van Daphne met waarzegger Dinah   Ervaring van Daphne met waarzegger Dinah   Ervaring van Daphne geplaatst op 23 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dinah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Dank je wel weer Anouk. Jij kan altijd, als ik weer van die "gekke" gedachten heb, beter omschrijven hoe het echt zit. Confronterend, maar is zo en daar heb ik altijd veel aan. Nu is het wel echt tijd voor aktie.
Bedankt dat je mij altijd weer aanhoort ;).




Ervaring van Rosanne met waarzegger Anouk   Ervaring van Rosanne met waarzegger Anouk   Ervaring van Rosanne geplaatst op 22 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Amera
  Ervaring met waarzegger Amera
  Thank you Amera wish we could have chatted for longer. First impressions here - a super medium . Will definitely call again soon.x.




Ervaring van Heartbroken Engels Dame met waarzegger Amera   Ervaring van Heartbroken Engels Dame met waarzegger Amera   Ervaring van Heartbroken Engels Dame geplaatst op 22 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Amera  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Je zei altijd, ik zie binnenkort dat je huis verkocht wordt. Je kon ook precies zien dat die mensen een tienerdochter heeft, heel knap. Je wist al direct waar we als tussenstation komen te wonen, voordat we in ons droomhuis kunnen. Kortom, wauw. Wat een gave. De beste medium van de lijn. Heb der meerdere gebeld, maar louisa is echt de best.




Ervaring van Verkoper met waarzegger Louisa   Ervaring van Verkoper met waarzegger Louisa   Ervaring van Verkoper geplaatst op 22 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anna
  Ervaring met waarzegger Anna
  Thanks Anna. Je hebt me veel inzichten gegeven. Je bent zo goed in wat je doet. Eerst ikke en de rest komt dan wel :).




Ervaring van Rosanne met waarzegger Anna   Ervaring van Rosanne met waarzegger Anna   Ervaring van Rosanne geplaatst op 22 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Remon
  Ervaring met waarzegger Remon
  Dag Remon,

Bedankt voor je consult. Ik wilde zelf ook veel kwijt, maar vond het fijn dat je zo helder bleef en mij opklaring gaf.

Wie weet tot over 6 weken.

Groetjes R.




Ervaring van Merkaba met waarzegger Remon   Ervaring van Merkaba met waarzegger Remon   Ervaring van Merkaba geplaatst op 21 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Remon  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Dankjewel Anne voor het fijne gesprek en jouw voorspellingen komen dus echt uit. Tegoed was helaas op maar spreek je gauw weer. Liefs Sandra.




Ervaring van Sandra met waarzegger Anne   Ervaring van Sandra met waarzegger Anne   Ervaring van Sandra geplaatst op 21 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sim
  Ervaring met waarzegger Sim
  Thank you Sim for your loving words and honest reading.




Ervaring van M met waarzegger Sim   Ervaring van M met waarzegger Sim   Ervaring van M geplaatst op 21 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sim  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Fijn om met Olga te praten en advies en inzichten te krijgen. Jammer dat zulke vriendschappen amper in privesfeer tegen komt. Dank je wel Olga voor al jaren jou steun en advies.




Ervaring van MISS World met waarzegger Olga   Ervaring van MISS World met waarzegger Olga   Ervaring van MISS World geplaatst op 21 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Beste Donna, je voorspellingen van afgelopen maand zijn een deels uitgekomen op liefdesvlak, hij heeft ontdekt dat het kind niet van hem is. Ik kon het moeilijk geloven dat hij het zal ontdekken en weg zal gaan van haar, ondertussen zoals jij voorspelde heeft hij haar verlaten en hebben wij 1 ontmoeting al gehad. Ik hoop jou snel te spreken voor het vervolg. Sterren te kort. Patricia van Hemelrijk.




Ervaring van Patricia met waarzegger Donna   Ervaring van Patricia met waarzegger Donna   Ervaring van Patricia geplaatst op 21 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Laila
  Ervaring met waarzegger Laila
  Amai ik had 28 december 21 contact met Laila.
Er was een rechtzaak waarin vals beschuldigen werd vermeld. Hierin melde Laila dat alles ten goede zal uitdraaien voor mij en dat alles zal uitkomen. En gelijk had ze op 20 januari 22 was de rechtszaak en idd alles is uitgekomen.
Laila je bent meer dan een 10 waard.
Geloof me als je deze dame belt weet dan zeker wat ze vermeld dat het uitkomt.

Liefs Leyla X knuf.




Ervaring van Leyla met waarzegger Laila   Ervaring van Leyla met waarzegger Laila   Ervaring van Leyla geplaatst op 21 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Odette
  Ervaring met waarzegger Odette
  De verbinding viel weg, ik wil je heel erg bedanken voor de inzichten die je mij hebt gegeven. Zonder twijfel de beste op de lijn.
Groetjes, B.




Ervaring van B met waarzegger Odette   Ervaring van B met waarzegger Odette   Ervaring van B geplaatst op 20 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Anouk, je zegt altijd tijd is niet mijn beste vriend. Nou deze keer wel. Dank je voor de begeleiding in mijn onzekerheid, tot bels.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Anouk   Ervaring van Anoniem met waarzegger Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Jouw adviezen en inzichten zijn helder en duidelijk je bent een enorme troost geweest in mijn moeilijke dagen. Door jou heb ik mijn huwelijk kunnen redden daar ben ik je eeuwig dankbaar voor.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Gazali   Ervaring van Anoniem met waarzegger Gazali   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Aanwinst op de lijn, heldere inzichten hoop haar zo nog even te spreken over een vervolg op iets.

Liefs Sandra.




Ervaring van Sandra met waarzegger Louisa   Ervaring van Sandra met waarzegger Louisa   Ervaring van Sandra geplaatst op 20 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Laila
  Ervaring met waarzegger Laila
  Laila is een vriendelijk I levend medium ook voelde ze mij ook goed aan dat ik op dit moment veel verdriet heb. Ik heb met haar een fijn gesprek gehad. Ze komt geloofwaardig over. En voelt heel goed hoe ik me voel en hoe ik in elkaar zit. Ook heeft ze me een beetje opgebeurd. Bedankt Laila u bent 'n vriendelijk inleven en een sociaal medium. Heb met haar een fijn gesprek gehad. Bel haar graag nog eens terug.




Ervaring van Helma met waarzegger Laila   Ervaring van Helma met waarzegger Laila   Ervaring van Helma geplaatst op 20 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Hey Donna, ik had je zojuist vanochtend gesproken maar het stopte opeens, sorry daarvoor. Bedankt voor je tijd en readings. Je voorspellingen komen zoals altijd uit.

Liefs Shilpa.




Ervaring van Shilpa met waarzegger Donna   Ervaring van Shilpa met waarzegger Donna   Ervaring van Shilpa geplaatst op 20 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Lieve Donna, ongelooflijk wat jij voorspelde is van a tot z uitgekomen in details . Ik ben enorm verrast want mijn geloof was weg , je zei mij dat ik voor zes weken niets ging horen maar vanaf de zevende week zal ik hem horen en zien . Jeetje, het is zo uitgekomen . Ik sta versteld . Ik hoop je snel nog eens te kunnen bereiken . Ik wil het vervolg . Dank je Donna , dankje . Rima




Ervaring van Rima met waarzegger Donna   Ervaring van Rima met waarzegger Donna   Ervaring van Rima geplaatst op 20 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marja
  Ervaring met waarzegger Marja
  Dag lieve Marja,

Ik denk dat ik de boodschap begrijp. De minuten waren op, maar Ik wil jou bedanken dat jij mij met jouw talent hebt geholpen.

Dankjewel.

Groetjes Dubai.




Ervaring van Dubai met waarzegger Marja   Ervaring van Dubai met waarzegger Marja   Ervaring van Dubai geplaatst op 20 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lobke
  Ervaring met waarzegger Lobke
  Wat een lieve schat van een vrouw.
Eerste keer gebeld, voelde me meteen op mijn gemak en een algemene legging gevraagd heel duidelijk en liefdevolle reading gehad, alles werd ook besproken en verteld hoe dat zou gaan verlopen.
Kon alles plaatsen wat ze zei.
Ik zou haar zeker weer bellen.



.




Ervaring van M met waarzegger Lobke   Ervaring van M met waarzegger Lobke   Ervaring van M geplaatst op 19 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Laila
  Ervaring met waarzegger Laila
  Een liefdevolle dame, die met haar vriendelijke stem een hele heldere reading geeft. Zonder informatie gaf zij mij een heel duidelijk, kloppend verhaal en goede inzichten. Aanrader.




Ervaring van Malika met waarzegger Laila   Ervaring van Malika met waarzegger Laila   Ervaring van Malika geplaatst op 19 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Dennis
  Ervaring met waarzegger Dennis
  Yes Dennis. Hij is geslaagd. Wat goedddd. Super bedankt. Ik vertrouw volledig op de rest nu. Geweldig, dankjewel.




Ervaring van Wendy met waarzegger Dennis   Ervaring van Wendy met waarzegger Dennis   Ervaring van Wendy geplaatst op 19 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Salina
  Ervaring met waarzegger Salina
  Klasse zuiver too the point

Salina ook al heb ik niet altijd veel credits. Je doet steeds jouw uiterste best om mij te helpen.

Dankjewel

Leona.




Ervaring van Leona met waarzegger Salina   Ervaring van Leona met waarzegger Salina   Ervaring van Leona geplaatst op 19 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nina
  Ervaring met waarzegger Nina
  Wat ben jij een bijzondere vrouw. Met liefde, compassie en eerlijkheid zonder te oordelen geef jij alles door. Je mengt niet met jezelf. Je bent er volledig voor mij. Wat er ook uitkomt ik ben je ontzettend dankbaar. Liefs vanuit mijn hart voor jou Lucinda.




Ervaring van lucindagras@gmail.com met waarzegger Nina   Ervaring van lucindagras@gmail.com met waarzegger Nina   Ervaring van lucindagras@gmail.com geplaatst op 19 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Mari Elena is heel goed in het aanvoelen van situaties. Ze zet je terug in je kracht en helpt zo je problemen op te lossen. Ik ben supergoed geholpen en nu een heel blij mens. Dank je wel.




Ervaring van Joy met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Joy met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Joy geplaatst op 18 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Dennis
  Ervaring met waarzegger Dennis
  Wat ik al langer wist en nu hoorde is, ga out of the box denken. Dennis, dankjewel, hier kan ik wat mee. Ga ermee aan de slag.

Grtjs Astrid.




Ervaring van astrid met waarzegger Dennis   Ervaring van astrid met waarzegger Dennis   Ervaring van astrid geplaatst op 18 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Chantal
  Ervaring met waarzegger Chantal
  chantal eindelijk naar maanden zoals je steeds zei er komt contact en ja vandaag kreeg ik een emotioneel bericht van hem .en ja ga hem snel zien .je blijf mij favoriet meer dan alle sterren aan de hemel je collega louisa.




Ervaring van loes met waarzegger Chantal   Ervaring van loes met waarzegger Chantal   Ervaring van loes geplaatst op 18 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lineke
  Ervaring met waarzegger Lineke
  Bel je wekelijks echt een goede vriendelijke vrouw die niet onbelangrijk het wel juist ziet linneke .




Ervaring van Zohra met waarzegger Lineke   Ervaring van Zohra met waarzegger Lineke   Ervaring van Zohra geplaatst op 18 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Beste Gazali, Ik vind je geweldig Ervaar jouw consulten als een enorme steun. Na een gesprek met jou kan ik er weer tegen aan. Voel me ontzettend thuis bij jou, je bent een mooi mens met een pure ziel met een bijzondere gave je bent een absolute aanrader.

Groetjes tot bels Natalie.




Ervaring van Natalie met waarzegger Gazali   Ervaring van Natalie met waarzegger Gazali   Ervaring van Natalie geplaatst op 18 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Lieve Desteny wat waren je woorden mooi het klopte precies wat je allemaal zei en dat kon ik ook voelen omdat ik ook helderziend ben, maar je kon mij zoveel meer vertellen en hoop dat alles gauw zal uitkomen. je geef een mens ook rust waardoor je ook ontspannend wordt ik denk dat er veel gaat veranderen straks en de goede kant op, ik denk nog altijd aan wat je zei. David ster dat zeg jou wel genoeg ik ga jou weer over een paar weken bellen zoals beloofd, en ik hoop dat ik haar gauw hoor en dat we weer samen zijn met een mooie toekomst, tot heel gauw weer en ik heb bedankt hoor daar boven en ook een mooi gebed voor jou gedaan want je heb een bijzondere gave mee gekregen, een hele dikke knuffel liefs Dave.




Ervaring van Dave met waarzegger Desteny   Ervaring van Dave met waarzegger Desteny   Ervaring van Dave geplaatst op 17 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  WOW WOW WOW.Je hebt het w??r gedaan Isha. Hoe doe je het toch?. Geen enkel onderwerp of vraag is te moeilijk voor je. wat een sterke vrouw en helderziende. Ongezien.

Ditmaal gaat het over mijn huis. Een tweetal maanden geleden belde ik je voor problemen met mijn woning. Jij zei dat er iets ging gebeuren waardoor de werken onverwachts sneller dan gepland van start konden gaan. hoe ongeloofwaardig dit ook klonk, moet ik je nu toch ook w??r gelijk geven. We starten opnieuw 2 maanden eerder dan begin dit jaar nog leek en gepland werd.

Dank je wel.
Ik bel je zeker nog in de toekomst.




Ervaring van Belgi met waarzegger Isha   Ervaring van Belgi met waarzegger Isha   Ervaring van Belgi geplaatst op 17 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggersnederland.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggersnederland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggersnederland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggersnederland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden