Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggersnederland.nl


  Waarzeggers uit Nederland geven direct advies
Paswoord vergeten?
     
  Waarzeggers uit Nederland geven direct advies  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Online ervaringen over Online online waarzeggers
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggersnederland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Aylin
  Ervaring met waarzegger Aylin
  Superfijne vrouw die oprecht is. Echt een aanrader!




Ervaring van Yvonne met waarzegger Aylin   Ervaring van Yvonne met waarzegger Aylin   Ervaring van Yvonne geplaatst op 19 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aylin  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Laila
  Ervaring met waarzegger Laila
  Lieve Laila
Wat heb ik een fijn en verassend gespreek met je gehad, en wat jij door krijg en aanvoelt klopte allemaal zo goed en dat ook van mijn dochter. Hele mooie en goede bevestigingen en zeker ook je wijze goede adviezen. ik ga er zeker iets mee doen en ik laat je weten of het ook allemaal uit gaat kome, liefs E




Ervaring van ellina met waarzegger Laila   Ervaring van ellina met waarzegger Laila   Ervaring van ellina geplaatst op 19 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Gunter, je zei paar maanden geleden dat hij me terug ging deblokkeren en dat we elkaar snel gingen horen en zien.
Wel je zat er pal op we hebben mekaar al gezien. Alles was heel fijn, nu hoop ik dat we weer samen kunnen groeien.
Ik bel je nog. JE BENT TOP.




Ervaring van Sabine met waarzegger Gunter   Ervaring van Sabine met waarzegger Gunter   Ervaring van Sabine geplaatst op 19 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Cassandra
  Ervaring met waarzegger Cassandra
  Jouw voorspelling van gister is geweldig! Je zei dat er een bericht lag en dat die rap zou komen, in de avond maar niet in de nacht, zei je nog. Ontmoeting zag je ook liggen en dat ie zou blijven slapen. Voorspelling is dezelfde dag nog uitgekomen. Bericht kwam in de avond en als verrassing stond hij iets na middernacht plots voor m'n deur. Ook over de reis was hij weinig enthousiast, dus ook hier weer een bevestiging. Je bent een topper. Liefs!




Ervaring van E met waarzegger Cassandra   Ervaring van E met waarzegger Cassandra   Ervaring van E geplaatst op 19 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Stephanie
  Ervaring met waarzegger Stephanie
  Beste Stephanie,
Ik heb je laatst gesproken en voel mij zo gelukkig als ik jou met geluk kan spreken. Kom aub wat vaker aan de lijn, je bent de beste. Lieve groet, Ran.




Ervaring van Ran met waarzegger Stephanie   Ervaring van Ran met waarzegger Stephanie   Ervaring van Ran geplaatst op 19 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lili
  Ervaring met waarzegger Lili
  Dankjewel, alles is uitgekomen!
Anne




Ervaring van Anne met waarzegger Lili   Ervaring van Anne met waarzegger Lili   Ervaring van Anne geplaatst op 19 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Stephanie
  Ervaring met waarzegger Stephanie
  Beste Stephanie, ik spreek je al een ruime tijd en je zit altijd juist met de voorspellingen. Ik voel me altijd opgelucht nadat ik jou gesproken heb.




Ervaring van anoniem met waarzegger Stephanie   Ervaring van anoniem met waarzegger Stephanie   Ervaring van anoniem geplaatst op 18 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Louisa is absoluut het beste medium! Haar gerichte en zuivere voorspellingen komen altijd uit. Ze legt altijd contact met mijn Oma die haar dingen meegeeft welke op dat moment belangrijk zijn. Voorspellingen over werk en verhuizing zijn uitgekomen. Dankjewel!




Ervaring van Steef met waarzegger Louisa   Ervaring van Steef met waarzegger Louisa   Ervaring van Steef geplaatst op 18 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Morgane
  Ervaring met waarzegger Morgane
  Morgane is ontzettend lief en rustig. Kijkt precies op de vraag die je stelt. En al veel dingen die ze in de kaarten ziet zijn al uitgekomen. Ze is eerlijk en houdt je niet langer aan de lijn dan je wilt. Dank je wel Morgane.




Ervaring van Moniek met waarzegger Morgane   Ervaring van Moniek met waarzegger Morgane   Ervaring van Moniek geplaatst op 18 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Stientje
  Ervaring met waarzegger Stientje
  Klopt allemaal. Dankjewel voor je steun.
Anne




Ervaring van Anne met waarzegger Stientje   Ervaring van Anne met waarzegger Stientje   Ervaring van Anne geplaatst op 18 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marie
  Ervaring met waarzegger Marie
  Super bedankt voor je geduld .
Voorspellingen zijn uitgekomen.
Anne




Ervaring van Anne met waarzegger Marie   Ervaring van Anne met waarzegger Marie   Ervaring van Anne geplaatst op 18 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Chantal
  Ervaring met waarzegger Chantal
  Hi Chantal, het is altijd fijn om met je te praten, ik hoop dat je vandaag weer online komt.




Ervaring van anoniem met waarzegger Chantal   Ervaring van anoniem met waarzegger Chantal   Ervaring van anoniem geplaatst op 18 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Daisy
  Ervaring met waarzegger Daisy
  Beste Daisy,
Ik sprak je ongeveer anderhalve week geleden en vroeg je over de functie waarop ik had gesolliciteerd als Schuldhulpverlener en je zei meteen: JA! En in september ga je beginnen. Gefeliciteerd alvast. Je was er zo van overtuigd dat ik je beloofd had om een getuigenis te plaatsen. Dus zoals beloofd is je voorspelling uitgekomen. Wat mooi dat je dit kunt zien! Prachtig. Dank je wel voor de redding. Ik hoop je snel te spreken. Gr de rijzende ster.




Ervaring van Carmen met waarzegger Daisy   Ervaring van Carmen met waarzegger Daisy   Ervaring van Carmen geplaatst op 18 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Erkan
  Ervaring met waarzegger Erkan
  Je weet waarover je het hebt. Ik heb je vaker gebeld en alles wat je had voorspeld dat is uitgekomen. Voor nu wil ik je bedanken en bel je snel weer.




Ervaring van Suzette met waarzegger Erkan   Ervaring van Suzette met waarzegger Erkan   Ervaring van Suzette geplaatst op 18 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Erkan  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Daisy
  Ervaring met waarzegger Daisy
  Heel fijn gesprek gehad. Hopelijk komt alles uit. Ik houd je op de hoogte. Gr. C




Ervaring van C met waarzegger Daisy   Ervaring van C met waarzegger Daisy   Ervaring van C geplaatst op 17 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Ik ben echt zeer blij dat ik jou heb gebeld. Je krijgt via je gidsen zoveel door wat mij enorm helpt om een definitieve beslissing te nemen in mijn werk. Je bent echt heel veel sterren waard, dankjewel lieve Louisa.




Ervaring van Marie met waarzegger Louisa   Ervaring van Marie met waarzegger Louisa   Ervaring van Marie geplaatst op 17 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Hallo Olga, ik heb je aan de lijn gehad. We hebben zo een fijn gesprek gehad. Ik voelde me begrepen en je hebt hele juiste dingen gezegd.
Voelde zeer vertrouwd aan .
Hartelijk dank voor jouw inzichten .




Ervaring van Gerda met waarzegger Olga   Ervaring van Gerda met waarzegger Olga   Ervaring van Gerda geplaatst op 17 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sara
  Ervaring met waarzegger Sara
  Excuses dat de verbinding werd verbroken Sara, ik heb een zeer waardevol gesprek gehad. Nu maar hopen dat het gaat gebeuren zoals jij schetste. Dit is mijn grootste droom. Ik geloof je, jij bent echt geweldig. Thanks.




Ervaring van Pauline met waarzegger Sara   Ervaring van Pauline met waarzegger Sara   Ervaring van Pauline geplaatst op 17 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Lieve Olga,

Bedankt voor je adviezen, de zorg, aandacht, tijd en de fijne altijd leuke en gezellige gesprekken!
Het is altijd thuiskomen bij jou, thuikomen in een warm bad van vertrouwen. Dat er nog veel gesprekken mogen komen want jou peptalk geeft energie, kracht en moed!
Liefs NY




Ervaring van NY met waarzegger Olga   Ervaring van NY met waarzegger Olga   Ervaring van NY geplaatst op 17 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sara
  Ervaring met waarzegger Sara
  Excuses dat de verbinding werd verbroken Sara, ik heb een zeer waardevol gesprek gehad. Nu maar hopen dat het gaat gebeuren zoals jij schetste. Dit is mijn grootste droom. Ik geloof je, jij bent echt geweldig! ThanX




Ervaring van Pauline met waarzegger Sara   Ervaring van Pauline met waarzegger Sara   Ervaring van Pauline geplaatst op 17 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Thaiis
  Ervaring met waarzegger Thaiis
  Oh Thaiis fijn dat je er weer was. Helaas beltegoed op maar bel je snel weer.

Jeweetwelwie.




Ervaring van Sinti met waarzegger Thaiis   Ervaring van Sinti met waarzegger Thaiis   Ervaring van Sinti geplaatst op 17 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Niet te geloven! Je zag het op je ogen gebeuren en ik kon het me niet voorstellen. De date was inderdaad gezellig, gelachen en diepgaande gesprekken. En ja, ik werd inderdaad overvallen aan het einde van de date zoals je zei. Uniek en bijzonder mens ben je, wat een gave heb jij Louisa!




Ervaring van JC met waarzegger Louisa   Ervaring van JC met waarzegger Louisa   Ervaring van JC geplaatst op 17 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Xinia
  Ervaring met waarzegger Xinia
  Xinia voor het eerst gesproken en sta versteld. Xinia, ik ben die dame waarvan je zei kies voor je eigen geluk en sluit het boek. Dit ga ik zeker doen. Ze zei ook dingen die ze niet kon weten die ik al wist. 1 vraag gesteld en de rest kwam eruit. Ook een leuke vrouw om mee te praten.




Ervaring van Jen met waarzegger Xinia   Ervaring van Jen met waarzegger Xinia   Ervaring van Jen geplaatst op 16 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Xinia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Patries
  Ervaring met waarzegger Patries
  Hoi Patries, Heel aangename consult gehad!
Heb je 2x gebeld om het vervolg te weten.
En ik ga je raad zeker opvolgen.
Bedankt, Rita.




Ervaring van Rita met waarzegger Patries   Ervaring van Rita met waarzegger Patries   Ervaring van Rita geplaatst op 16 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Leane
  Ervaring met waarzegger Leane
  Topmedium, dank je. Je zegt wat je ziet en je voorspellingen zijn raak. Alles is uitgekomen. Chapeau Leane, je bent een topmedium.




Ervaring van Chamila met waarzegger Leane   Ervaring van Chamila met waarzegger Leane   Ervaring van Chamila geplaatst op 16 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Leane  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Erkan
  Ervaring met waarzegger Erkan
  Thank you Erkan for your reading and good advice and good help.




Ervaring van Shanel met waarzegger Erkan   Ervaring van Shanel met waarzegger Erkan   Ervaring van Shanel geplaatst op 15 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Erkan  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Morgane
  Ervaring met waarzegger Morgane
  Heel mooi gesprek gehad, ik hoop dat het uit mag komen, zij is zeker de moeite waard telefonisch contact mee te hebben!




Ervaring van Annie met waarzegger Morgane   Ervaring van Annie met waarzegger Morgane   Ervaring van Annie geplaatst op 15 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karen
  Ervaring met waarzegger Karen
  Lieve lieve Karen,
Goh, ik weet niet eens waar ik moet beginnen om voor u een getuigenis te schrijven.
Al geruime tijd bel ik met u en dat uw lijn altijd bezet is, is omdat u zo waanzinnig goed bent. Met een nuchtere maar altijd liefdevolle uitleg geeft u een reading. Een reading die altijd zo sterk en in mijn geval (en weet heel zeker ook bij zoveel anderen) zo spot on is. Want wat heb ik u vaak teruggebeld om te laten weten dat situaties exact zijn uitgekomen zoals u had voorzien. Zowel op werk als persoonlijk gebied. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik u heb leren kennen en hoop dat er nog vele gesprekken zullen volgen. Tot gauw, my darling! ;-) XXX




Ervaring van E. met waarzegger Karen   Ervaring van E. met waarzegger Karen   Ervaring van E. geplaatst op 15 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tessa
  Ervaring met waarzegger Tessa
  Lieve Tessa,
Wat ben ik blij je nog is gesproken te hebben, een paar voorspellingen zijn al uitgekomen, nu afwachten op de rest.
Bedankt voor je inzichten.




Ervaring van Pauline met waarzegger Tessa   Ervaring van Pauline met waarzegger Tessa   Ervaring van Pauline geplaatst op 15 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Tessa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sophia
  Ervaring met waarzegger Sophia
  Hey lieve schat!
Bedankt weer voor je mooie kaartlegging!
Heb nu al een aantal keer ervaren, dat alles wat jij doorkrijgt, ook daadwerkelijk uitkomt!
Zo ook ons laatste gesprek, alles is gegaan zoals jij voorspelde.
Vanochtend jou weer ff gebeld om te zeggen dat je weer gelijk hebt gehad!
Je bent echt een schat, en raad iedereen jou aan, die het toch eng vind om een medium te bellen, jij bent zorgzaam en brengt alles heel liefdevol.
Bedankt lieverd!
Tot gauw xxx




Ervaring van Kiss the cook met waarzegger Sophia   Ervaring van Kiss the cook met waarzegger Sophia   Ervaring van Kiss the cook geplaatst op 15 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Micha
  Ervaring met waarzegger Micha
  Vanmorgen kon ik een gevoel niet plaatsen. Micha hielp me fantastisch en wist het gelijk te duiden. Ook werd bevestigd wat ik al voelde, zo fijn. Ze heeft mijn blokkade/zorg weg genomen en een uur later kreeg ik al een bericht van hem.
Ik vertrouw erop dat het snel goed komt. Lieve groet.




Ervaring van Vlindertje met waarzegger Micha   Ervaring van Vlindertje met waarzegger Micha   Ervaring van Vlindertje geplaatst op 14 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marja
  Ervaring met waarzegger Marja
  Marja wat ben ik blij dat ik jou gebeld heb want ik dacht dat ik klaar was voor de liefde maar jij hebt me terug op het goede pad gebracht vanwaar ik nog verder moet veranderen. Je bent lief en zacht en verhelderend. Hartelijk dank en een dikke, warme knuffel stuur ik jou richting uit.
Ik bel je graag terug X




Ervaring van Annick met waarzegger Marja   Ervaring van Annick met waarzegger Marja   Ervaring van Annick geplaatst op 13 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Beau
  Ervaring met waarzegger Beau
  Een heel mooi gesprek, spreek je snel, ga hier fijn mee aan de gang xxx.




Ervaring van Caro met waarzegger Beau   Ervaring van Caro met waarzegger Beau   Ervaring van Caro geplaatst op 13 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Emma
  Ervaring met waarzegger Emma
  Emma wat ben je een zachte en lieve engel en je legt alles heel duidelijk en met veel geduld uit. Helaas zal ik op echte liefde nog even moeten wachten want heb nog andere dingen af te handelen. Ik heb er alle vertrouwen in en bel je zeker terug. Hartelijk dank voor de begrijpende consultatie en je medeleven, dikke warme knuffels.




Ervaring van Annick met waarzegger Emma   Ervaring van Annick met waarzegger Emma   Ervaring van Annick geplaatst op 13 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Emma  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Lieve Anouk bedankt om mij steeds eerlijk te antwoorden en ook hoe jij erover denkt ben je dankbaar en ook je steun doet me goed.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Anouk   Ervaring van Anoniem met waarzegger Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggersnederland.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggersnederland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggersnederland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggersnederland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden